Yhdistyksen jäsen

Maksoithan Ylitornion 4H yhdistyksen jäsenmaksusi vuodelle 2023 ?? Vai tahdotko nyt liittyä jäseneksi Ylitornion 4H yhdistykseen ??

- Paikalliset jäsenedut: Keväälle 2023 yhdistys maksaa kausikortin Aavasaksan rinteille jäsenilleen, mutta muista että ensiksi täytyy jäsenmaksu olla maksettuna, ja että maksu täytyy näkyä myös yhdistyksen järjestelmässä. Ota yhteyttä toiminnanjohtajaan mikäli haluat hyödyntää jäsenetusi (p. 0400 126841)

- Jäsenmaksua vastaan saat käydä katsomassa ilmaisia elokuvia Ylitornion kunnan auditoriossa. Kysy Toiminnanjohtajalta tästä lisää. Lippujen määrä riippuu onko maksusi perhejäsenmaksu vai yksilöjäsenmaksu ja minkä ikäinen olet. Kysy rohkeasti, mutta tarkista ensin että jäsenmaksu on oikeasti tullut maksettua ! (p. 0400 126841 )

- Ravintola Väylästä saat -10% lounaista ja pitsoista jäsenkorttia näyttämällä

Jäsenmaksu on yksittäiseltä jäseneltä 35 € ja kaikilta samaan talouteen kuuluvilta yhteensä 70 € vuodessa.

 

 

Jäsen, päivitäthän tietosi – näin saat digitaalisen jäsenkortin käyttöön

 

4H on siirtynyt käyttämään digitaalista jäsenkorttia. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.

Jos jäsentiedoistasi/lapsesi jäsentiedoista/perheenne jäsentiedoista ei löydy huoltajan yhteystietoja (sähköposti, puhelinnumero), et pääse kirjautumaan digitaaliselle jäsenkortille. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä meihin eli omaan 4H-yhdistykseesi, jotta voimme tallentaa huoltajan yhteystiedot jäsenrekisteriimme. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan oma.4h.fi:hin.

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi matkapuhelinnumerosi on muuttunut. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla.

Digitaalisessa jäsenkortissa eli oma.4h.fi:ssä pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Muistathan käyttää samaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa vain yhdellä henkilöllä.

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi niin paikallisia kuin valtakunnallisia jäsenetuja. Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalla digitaalisella jäsenkortillasi.

Tarkempaa tietoa digitaalisesta jäsenkortista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasentietojen-muokkaaminen/

Tarkempaa tietoa jäseneduista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasenedut/

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.